Matrix


köpte ett par fotbollsskor och mitt efterlängtande silvershampoo som är bäääst! :D tog i lite i överhåret eller vad man ska säga haha och efter typ 5 min så blev det skitblondt :o asbra! Nu så är vi alla tjejer här och ska fixa oss.. eller jag är lite efter om man ska säga så haha!


Blue like ocean


This blus.. jag storälskar den och den kostade bara 100 spen ? :o hur billigt som helst.. kostar 250 :- egentligen! Men jag är nöjd med mina köp på mellandagsrean. Nej nu måste jag sätta igågn med att städa rummet och hitta något som jag kan ha på mig ikväll!


Ändrade planer

Planerna blev inte som planerat, det blev ingen hemma kväll med skönt bad och kolla på film och fixa naglarna inte! Istället så smsa Noppin mig och ville träffa mig även fast jag egentligen inte orka så lyckades hon tvinga mig. Vi åt middag och så träffade vi Marilyn på mc , senare så drog Marilyn hem och noppin också och tillslut så var jag med Olivia & Daniela. Dem hyrde film och så köpte dem lite saker, sen så drog jag hem och har bara myst här hemma. Gott nytt år förresten kl är ju efter 00.00 ;)

The proposal

Mona har precis varit här. Vi har vart i stan lite tidigare idag och jag hittade en söt blus! Hur som helst så har jag lite panik för imorgon.. vet ju inte ens vad jag ska ha på mig?! :o Vet bara att jag ska ha svarta pumps, sen kanske en paljetttopp med en tubkjol haha oj vad många " T " det blev där ;p Men men jag fixar fram något längst in i garderoben, ska ju somsagt fira med Emma, sara, matilda, kanske mickan och wille tror jag. Aja till ämnet haha, annars så drog jag och mona hem till mig och köpte chips och kollade på the proposal och jag somnade ett antal gånger faktiskt! Men nu så ska jag ta ett chill bad och göra sånt som tjejer brukar göra =)



Nyårsklänning!


vääärsta cooolingen.. NOT!
Ska åka in t stan nu och träffa mona nu och kanske julli! :) Måste hitta en nyårsklänning idag annars går mitt liv under.. eller inte :D iam a happy girl, woho kommer hem senare! ;)


Morgonsrutin


Hemmagjort chai te. Hur lätt som helst att göra, skumma mjölk , ha i sirap, kardemumma och chaite förstås som man kan köpa på daglivs tex. Min vanliga morgonsrutin! I love it =)

Morsning korsning





Det här är jag just nu. Mitt hår ser ut som en kyckling! Men ska iväg och kanske köpa silvershampoo idag för mitt silvershampoo suger balle. Ellen har dragit till norrtälje och jag är död. What more can i say ?


utväxt


ska färga utväxten nu :) hoppas det blir bra! puss.

Outside


Outside my window.. Har sjukt tråkigt, ska nog gå över med sakerna till mammi, sen åker jag nog in till stan med Lizette. Vet inte om jag kommer sova över men tror inte det. Hela mitt liv känns så jävla meningslöst! Är helt uttråkad hela tiden känns det som. Aja ska ta någon macka nu att äta puss.


Glascrash 12.04


Hej hopp gummisnopp! Är hemma hos ellen nu och vi har vaknat till liv, är lite hungrig ska kanske ta ett . hahahhaha min humor! :) Nej men idag så ska jag söka jobb och shoppa. Såg en skitfin tröja på gina tricot.. brukar aldrig handla där men ibland kan det hända. Ellen tappade nyss glas i golvet.. det får vi applodera för, nej nu måste jag hjälpa henne!  Vad ska ni själva göra en sån här måndag ? eller vänta .. tisdag ?



Pink and white


Gina tricot & hm
japp det här köpte jag idag, hehe annars så har jag mött upp mimmi och bytt jacka, varit med ellen i massa affärer & shoppat ! :D somsagt så är jag beroeende ! Nu så ska jag och ellen kanske kolla på sex and the city eller något, hörs imorgon eller senare, puss r.


Outfit


linne - hm, kjol - american apparel , kofta (ny) - vero moda
drar iväg till ellen nu, vi ska kolla i stan lite snabbt, är så jävla shoppingsugen så det är inte sant! hörs ikväll, puss!

 


Let me take you there : 10.50




Plain White T's - Let me take you there
Jag har fastnat för den låten.. den är den finaste låten också!


Beroende


Mina inköp. Lägg märke till att jag gjort mitt hår brunt på bilden ;) + bilden på skorna är tagen från min syster emmas blogg!

Jag tror helt seriöst att jag blivit beroende av shopping. Jag krigar för pengar för att få köpa ett plagg. Jag köper upp mina pengar på bara några sekunder. Det är inget bra beroende precis. Men kläder har blivit ett sånt stort intresse för mig numera, vill bara gå ut vilken tid som helst på dygnet och köpa mig ett par skyhöga klackar eller jeans, mysiga koftor.. Ska nog hyra filmen "en shopaholics bekännelser" och få lite tips därifrån men jag tar ändå en risk att bli ännu mer beroende!



17.55





Hej sötisar ! :) Är hemma hos Ellen nu vi har vart lite överallt eller vi har haft ett "äventyr". Haha sen på tåget så sitter det en kärring och tar upp alla platser, man fick typ inte sitta vid henne för då fick hon psykattack.. poor her. Annars så har vi varit hemma hos Ellen och ätit chips MUMMS FILLIBABBA!

Börjar blogga igen! :)


För jag har fått en systemkamera!


RSS 2.0